Energiekwartier

100 luxe vrije sector huurappartementen in nieuwbouwcomplex Energiekwartier. Begin maart ontvangen huurders de sleutels van hun appartement.  

WOONCOMPLEX ENERGIEKWARTIER
100 luxe appartementen waarvan 82 appartementen inclusief een privé parkeerplaats. Hier huur je met de luxe van koop. Wat dat precies inhoudt? Wat dacht je van een Bribus keuken met composietstenen aanrechtblad. Compleet met luxe inbouwapparatuur van het merk ATAG. In een hoek-, parallelopstelling of met spoeleiland. Ook de badkamer is helemaal af. Met alleen een douche, een ligbad en een aparte douche, één of twee wastafels. Je wasmachine hoef je er in ieder geval niet in kwijt, want daarvoor zit in iedere woning een aparte berging met aansluitingen. Lekker uit het zicht. Er zit ook nog een berging op de begane grond van de woontoren. Genoeg ruimte dus! En natuurlijk alles gloednieuw. In het hele appartement ligt vloerverwarming voor extra comfort.

Natuurlijk heb je ook een eigen buitenruimte. Hierin kun je kiezen tussen een vrij balkon of de luwte van een loggia. De meeste buitenruimtes hebben een uitstekende zonligging. Huren kan met of zonder parkeerplaats, er zijn 82 appartementen inclusief parkeerplaats. Je auto parkeer je dan op het afgesloten binnenterrein achter het wooncomplex. Je komt het complex binnen in een gezamenlijke entreehal. Hier bel je aan en heb je een eigen postvak. Via de liften of het trappenhuis kom je op de galerij, waar je naar je eigen appartement loopt. Alles is van buitenaf afgesloten, wel zo veilig.

ENERGIEKWARTIER PRIKKELT EN VERRAST
Een stoer gebied met grote contrasten. De industriële Elektriciteitsfabriek, vroeger dé stadscentrale, nu deels kantoren en deels broedplaats van culturele producties,kenmerkt de historie van het gebied. Een gebied dat nu compleet getransformeerd wordt tot een prettige, veilige, groene en gezellige woonomgeving. Gevarieerd: naast de monumentale en industriële panden komen hier straks woningen in alle categorieën en prijsklassen. Uiteraard met behoud van het stoere karakter, dat zo goed hier past. Direct naast de appartementen van Energiekwartier ligt stadspark De Verademing. Dit park krijgt een geheel nieuwe inrichting; groener, veiliger en mooier. Een heerlijke plek voor alle bewoners om te ontspannen, te spelen en te sporten. Een plek voor ontmoeting. Hier valt genoeg te beleven.


bekijk de brochure

Ja, ik wil huren


Ga nu naar de loginpagina en schrijf je in!


Schrijf je in